Skip to content

Entrevista a Josep Maria Martí publicada a Catalunya Press

09/03/2010
JOSEP MARIA MARTÍ. CANDIDAT A DEGÀ DEL COL·LEGI DE PERIODISTES.
 
‘Hem de parlar amb les universitats per què deixin de ser fàbriques d’aturats’
Llegeix l’entrevista a: http://www.catalunyapress.cat/cat/notices/2010/03/_hem_de_parlar_amb_les_universitats_per_que_deixin_de_ser_fabriques_d_aturats_24712.php
Anuncis
2 comentaris leave one →
 1. 10/03/2010 12:17

  Està molt bé aquest discurs mentre el CPC roba i utilitza als seus becaris per embutxacar-se 7.000 euros per cap… i candidats com vostè miren cap a un altre costat i accepten la censura dintre del mateix CPC. ¿On està l’entrevista al Raül Calàbria? ¿Què saben d’això tots els noms mediàtics que signen el seu manifest? Pregunta-ho al teu amic el Sr.Rius, i de passada que et mostri els comptes dels becaris. Només després parli dels joves.

  Vostè ja ha demostrat a la UAB com dinamitar i seccionar tot el departament de periodisme i oblidar-se dels alumnes durant una batalla de clans. ¿Cobraràs de la SER, UAB i CPC quan guanyis? La gent compromesa ja fa molt temps que va sortir del CPC per gent com vostè i l’antic degà.

 2. Comissió de Joves del CPC permalink
  12/03/2010 00:55

  Des de la Comissió de Joves del Col·legi de Periodistes de Catalunya volem deixar clar que aquest post, tot i ser signat per “Joves”, no representa, en cap cas, la veu del nostre grup.

  Aquesta Comissió no ha volgut entrar, ni entrarà, a la lluita oberta que hi ha entre les candidatures actuals del CPC, ni tampoc en guerres personalistes ni desqualificacions.

  Creiem que no porten enlloc. Tenim ganes de treballar pel futur de l’ofici i del CPC. I és per això que ens hem constituït i hem començat a fer feina.

  Confiem que la Junta resultant buscarà el consens de tots els col·legiats i treballarà pel bon funcionament de la institució. I esperem sigui sensible a la preocupant situació que viuen tants joves periodistes.

  CJP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: